• img

  I NO ENS DIGUIS QUE NO TENS TEMPS!

  24-05-2017

  Aprèn a gestionar millor el temps i l’estrès per augmentar l’eficàcia professional optimitzant l’energia personal: - Analitzar i revisar la gestió personal de la nostra activitat diària.- Establir prioritats i objectius per aconseguir millors resultats professionals.- Conèixer i practicar les tècniques de Mindfulness per la gestió de l’estrès. Per inscripcions clica aquí (https://goo.gl/forms/w6C7QJUuM9Wl2lq93)
 • img

  PREPARA’T I PREPARA LA TEVA EMPRESA PEL RELLEU

  17-05-2017

  Has pensat què passarà quan et jubilis? Tens fills o algú a la família que et pugui fer el relleu?T'has de preparar a tu mateix/a, als teus i a la teva empresa per poder donar aquest relleu amb garanties. Et convidem a assistir a la xerrada gratuïta que es portarà a terme el 30 de maig de 11 a 13 h a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Empordà, sobre el relleu generacional. Us podeu inscriure clicant aquí (https://goo.gl/forms/HH7jMeoAOT3wbwck1) PROGRAMA 11.00 h Recepció 11.30 h Presentació acteSr. Fran de la Torre, Director del Departament de Consultoria Estratègica Finançament i RELLEUPIME 11.40 h Programa RELLEU PIMESra. Montse Altarriba, Consultora del Programa Relleu Pime 12.00 h Cas d’èxit de RELLEU PIMESra. Montse Altarriba, Consultora del Programa Relleu Pime 12.40 h Col·loqui 13.00 h Cloenda sessió de NETWORKING
 • img

  S’OBRE LA CONVOCATÒRIA PER PODER SOL·LICITAR UN AJUT ECONÒMIC INDIVIDUAL DE MENJADOR ESCOLAR PER AL CURS 2017-2018

  03-05-2017

  L’Àrea d’Ensenyament ha obert, el dia 2 de maig, la convocatòria per sol·licitar un ajut econòmic individual de menjador escolar per al curs 2017-2018. El termini per sol·licitar l’ajut és del 2 al 26 de maig de 2017. I els llocs per poder tramitar la sol·licitud són el centre docent on es matriculi l’alumne/a o hi tingui reserva de plaça, els serveis socials municipals (només en el cas que el sol·licitant pugui acreditar criteris socials, d’acord amb allò que s’estableix a l’article 6.3), l’Oficina de registre d’entrada del Consell Comarcal del Baix Empordà i la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Empordà. Tota la informació d’aquest nova convocatòria es pot consultar a l’Àrea d’Ensenyament de la pàgina web del Consell Comarcal: www.baixemporda.cat/ensenyament.
 • img

  VÍDEOS SOBRE LA NORMATIVA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS EN ZONES HABITADES I CONSELLS D’AUTOPROTECCIÓ

  17-03-2017

  La Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals, estableix quines són les mesures que cal prendre per tal de protegir la població enfront dels incendis forestals. Atès l’abandonament de les zones rurals, i en el context de canvi climàtic actual, el risc d’incendi incrementa com a conseqüència de les onades de calor i de les sequeres, cada cop més severes. És per aquest motiu que la conscienciació, la sensibilització i l’autoprotecció ciutadana són prioritàries. Us recomanem que mireu aquests vídeos explicatius sobre les mesures de prevenció d’incendis, consells d’autoprotecció en cas d’incendi forestal i normativa. Vídeo Consells (català)Vídeo Consells (castellà)Vídeo Consells (anglès)Vídeo Consells (francès) Vídeo Normes (català)Vídeo Normes (castellà)Vídeo Normes (anglès)Vídeo Normes (francès)
 • img

  AVÍS A LES PERSONES CONSUMIDORES AMB CLÀUSULES SÒL EN LA HIPOTECA

  27-01-2017

  Informació sobre el procediment de reclamació extrajudicial, gratuït i voluntari per recuperar els imports pagats indegudament. Per a més informació cliqueu aquí.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat