Equips d'Atenció Social Bàsica

Els serveis socials bàsics d'atenció social són la porta d'entrada al sistema de serveis socials. S'ofereixen a tota la població i tenen com a destinataris les persones que necessiten informació, valoració, diagnòstic, suport, intervenció i assessorament individual, familiar o comunitari per fer front a situacions de necessitat bàsica, de manca de cohesió social o familiar, o de desigualtat i per a prevenir-les.

La finalitat dels serveis socials és la d'assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de llurs necessitats bàsiques i de les necessitats socials, en el marc de la justícia social i del benestar de les persones.

Quins Serveis s'ofereixen?

  • Informació, orientació i assessorament per facilitar solucions als problemes que es plantegin. 
  • Informació i suport en la gestió dels tràmits de diferents recursos i prestacions socials de tots els àmbits: infància, família, dependència, etc.
  • Atenció a les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques de les persones, famílies i grups amb dificultats econòmiques, manca de recursos, marginació, etc.

Qui s'hi pot adreçar?

Totes les persones empadronades en un municipi de la comarca del Baix Empordà

Com es pot sol·licitar?

S'ha de sol·licitar cita prèvia als serveis socials del municipi.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies