Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2014 - III FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA DELS INSTITUTS DEL BAIX EMPORDÀ

El dijous 3 d’abril es va celebrar la tercera edició del Fòrum dels Treballs de Recerca del Baix Empordà, al Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols. A l’acte, hi va assistir el president del Consell Comarcal, Joan Català; el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Albert Bayot; l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó; el vicerector de Recerca de la Universitat de Girona, Jordi Freixenet; representants de CaixaBank, i inspectors, directors i ensenyants de la comarca.

Durant l’acte es van exposar els 10 treballs de recerca més representatius de diversos instituts del Baix Empordà corresponents a la promoció de batxillerat 2012-2014. Un dels objectius d'aquest fòrum és donar a conèixer la tasca investigadora que es porta a terme en els centres de secundària del Baix Empordà i que es materialitza amb els treballs de recerca del batxillerat. Una altra de les intencions és que aquestes exposicions puguin ésser font d'inspiració i model per als alumnes de primer, que tot just ara comencen aquest itinerari de descobriment i recerca, i que també eren entre els assistents. A més, aquesta trobada consolida els vincles que hi ha entre els centres educatius del territori i pretén generar, també, una actitud inquieta i curiosa per la realitat del nostre entorn més proper.

El president del Consell Comarcal va voler felicitar a tots els alumnes que van exposar el seu treball i va remarcar que amb aquests treballs es contribueix a enriquir el nivell cultural, social, científic, tecnològic i artístic de la comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies