Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2016 - ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA XERRADA “ELS COLORS I L’ALIMENTACIÓ”

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), del Consell Comarcal del Baix Empordà, dins el cicle de xerrades col·loqui i emmarcada en el Pla Comarcal de Promoció de Polítiques d’Igualtat, el passat 12 d’abril es va portar a terme la xerrada titulada “Els colors i l’alimentació”, que va anar a càrrec de Núria Puig Puignau, terapeuta, acupuntora i homeòpata, i de Núria Pérez Deulofeu, psicòloga clínica.


Una quarantena de persones van assistir a la xerrada on primerament es va fer una introducció de com la natura i les estacions estan vinculades als cicles de producció d’aliments, la qual cosa està relacionada amb el nostre cos, els nostres òrgans i amb els cinc elements que segons la tradició oriental existeixen.


La Núria Puig va fer una explicació clara i entenedora de com de forma senzilla podem millorar els nostres hàbits alimentaris, per tal de millorar la nostra salut i el nostre estat d’ànim. Posteriorment, la Núria Pérez va fer incís en el que representa per a totes les persones fer canvi d’hàbits, encara que suposin una millora en la nostra salut i el nostre estat d’ànim.


Va parlar de les cinc fases que cal afrontar per poder fer un canvi: precontemplació, contemplació, preparació, acció, manteniment i finalització.
Però van afirmar que el més important és tenir la voluntat (vull..), no el deure (he de..// hauria de..) de fer-ho. Un altre factor important que varen esmentar és que cal no viure els retrocessos com a errors que impossibiliten el canvi (“tirar la tovallola”), sinó com a part del procés i ser perseverants fins a aconseguir possibilitar el canvi.


A les persones participants se’ls van donar diverses receptes de cuina per als diferents elements, colors.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies