A disposició de les empreses de l’Empordà una enquesta per mesurar el grau d’afectació de la Covid

16/02/2021

Amb les dades, l’Oficina de Reactivació del Baix Empordà vol adequar millor els seus serveis i recursos a les necessitats reals del teixit empresarial de la comarca.

 Dins les actuacions de creació del Pla de Reactivació del Baix Empordà, l’Oficina de Reactivació ha posat a disposició de totes les persones empresàries de la comarca “l’Enquesta per la Reactivació Empresarial”. Aquesta iniciativa servirà per mesurar el grau d’afectació de les mesures i restriccions aplicades per la Covid-19 als negocis del territori.

L’enquesta consta de només 12 senzilles preguntes que es poden contestar de forma anònima. Únicament es requereix un correu electrònic per validar la identitat, però no es conservarà per tal de garantir la privacitat dels participants.

L’objectiu d’aquesta acció comarcal és poder obtenir una fotografia de la situació dels negocis del territori, a través de dades qualitatives que no apareixen en les estadístiques incorporades al Pla de Reactivació. Així, l’Oficina de Reactivació del Baix Empordà podrà adequar millor els seus serveis i recursos a les necessitats reals dels negocis de la comarca. 

Es pot col·laborar, emplenant aquesta “Enquesta per la Reactivació Empresarial” a través del següent enllaç: https://forms.gle/Lm36NPk4B9qtQVQo7