Arrenca el SIL Barcelona amb la presència de la marca Polígons Baix Empordà

31/05/2022

El Saló Internacional de Logística de Barcelona és una de les fires més importants del sud d’Europa en la matèria i, per primera vegada, compta amb l'oferta de sòl i sostre disponible dels polígons d’activitat econòmica de 18 ajuntaments de la comarca.


Avui s'ha donat el tret de sortida al SIL Barcelona, el saló líder de logística al sud d’Europa que se celebra a la capital catalana fins al 2 de juny. Enguany el saló compta amb la presència de l'oferta de sòl i sostre industrial repartida pels 18 municipis del Baix Empordà amb polígons industrials, mitjançant un estand de la marca Polígons Baix Empordà gestionat pel Consell Comarcal a través de la seva Oficina Tècnica de Suport als Polígons (OTSP).

L’assistència al SIL Barcelona és un pas endavant a l’hora de promocionar el sòl industrial del territori en representació als 18 municipis adherits a la marca Polígons Baix Empordà, així com vol fomentar l’atracció d’inversió estrangera a través d’un assessorament i seguiment personalitzat, essent un dels serveis de valor afegit que ofereix l’Oficina Tècnica de Suport amb la garantia de la marca Polígons Baix Empordà juntament amb el Consell Comarcal.

Vídeo promocional de la marca Polígons Baix Empordà: https://youtu.be/S75fl_0vKSU