Balanç positiu de la celebració del Dia Internacional de les Famílies al Baix Empordà

17/05/2022

Amb motiu del Dia Internacional de les Famílies, el diumenge 15 de maig es va dur a terme una activitat cultural per a famílies al Passeig Marítim de Palamós.


L'activitat va estar organitzada fruit d'una col·laboració entre l'àrea de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Baix Empordà i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu d'oferir una oportunitat per conscienciar la societat de les situacions en què es troben les famílies, dels nous reptes i de les dificultats amb què s'enfronten, i també per promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar.

Sota el lema "Cultivem família", es va voler impulsar i animar a les famílies d'arreu de Catalunya a participar en activitats culturals, a tornar a relacionar-se entre iguals a través de les diferents activitats que ofereix la cultura: arts plàstiques, arts escèniques, ciència, cultura popular, etc.

Al llarg de la jornada, es van planificar diverses activitats culturals en tot el territori. Al Baix Empordà, en concret, el mateix diumenge 15 de maig, es va dur a terme l'activitat "Jocs gegants de fusta, Ludiespai" a Palamós, que va comptar amb la participació d'un gran nombre de famílies i va obtenir valoracions molt positives.

Alhora, l'espai lúdic va rebre la visita del director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Girona, Raül Morales; la vicepresidenta segona i consellera comarcal de Benestar Social i Família, Sílvia Romero; l'alcalde de Palamós, Lluís Puig i la tècnica de l'àrea de Benestar Social i Família del Consell Comarcal, Montse Gudayol.