Balanç positiu del grup d'empoderament de dones a Torroella de Montgrí

20/04/2022

L'àrea bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Empordà juntament amb l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han impulsat un grup d'empoderament de dones que s'ha estat reunint aquests darrers mesos.


El Servei d'Atenció a Famílies del Consell Comarcal del Baix Empordà juntament amb l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han impulsat un grup d'empoderament de dones amb l'objectiu que les participants poguessin compartir les seves experiències vivencials i se sentissin acompanyades, valorades i reforçades. Les reunions s'han desenvolupat al Convent dels Agustins els mesos de febrer i març.

El grup ha estat conduït per dues psicòlogues i durant les sessions s'ha treballat el reforç de l'autoestima, l'empoderament, connectar amb les capacitats i limitacions, la cohesió de grup, les relacions sanes, l'autoconeixement, la confiança i reforçar la xarxa de les relacions.

Les dones hi han participat després d'haver dut a terme un procés individual de suport psicològic i que permet el treball en grup.

L'avaluació per les mateixes participants ha estat molt positiva, en aquest sentit, se senten motivades pel fet de compartir amb altres dones la seva experiència.

Aquest treball en grup ha estat possible gràcies a la implicació de les professionals de l'àrea i al suport del Ministerio de Igualdad.