Campanya de recollida de joguines, Nadal 2020, iniciativa de la Creu Roja

16/11/2020

La Creu Roja, per nové any consecutiu, prepara de nou la campanya que recull joguines per tal que cap nen i nena quedi sense un present aquest Nadal. Es demanen joguines noves o en bon estat i que no siguin bèl·liques, es poden deixar a les deixalleries.

Aviat vindrà Nadal i com és tradició tots els nens i nenes rebran regals el dia de Reis. Per novè any consecutiu aprofitarem el servei de deixalleria mòbil (la deixalleria fixa en cas de La Bisbal d’Empordà) per recollir joguines i fer-les arribar a les famílies amb pocs recursos de la comarca, a través de la campanya que organitza la Creu Roja.

 

Aquest any encara és molt més important per la situació econòmica recent derivada del coronavirus. Penseu que hi ha milers de famílies amb nens petits que tenen moltes dificultats inclús a nivell alimentari.

 

L’any passat, a través de la deixalleria mòbil i en els pobles que van col·laborar informant als veïns i veïnes, es varen recollir uns 250 kg. de joguines, noves o en molt bon estat i de caràcter no bèl·lic. Aquest any la recollida es farà en un total de 17 municipis: La Bisbal d’Empordà, Colomers, Sant Antoni, Esclanyà, Palau-sator, La Pera, Foixà, Gaüses, Mont-ras, Rupià, Gualta, Vall-llobrega, Verges, Albons, Ultramort, Bellcaire i La Tallada d’Empordà.

 

Aquest any, a petició de la Creu Roja, només acceptarem joguines noves o en perfecte estat. I que no siguin bèl·liques.

 

Aquest any el calendari és el següent:

 

Dilluns 23 novembre: VERGES

Dimarts 24 novembre: ALBONS

Dimecres 25 novembre: SANT ANTONI

Dijous 26 novembre: COLOMERS

Dilluns 30 novembre: MONT-RAS

Dimarts 1 desembre: FOIXÀ

Dimecres 2 desembre: ULTRAMORT

Dissabte 5 desembre, ESCLANYÀ

Dimecres 9 desembre: LA PERA

Dijous 10 desembre: PALAU-SATOR

Divendres 11 desembre: BELLCAIRE D’EMPORDÀ

Dilluns 14 desembre: GUALTA

Dimarts 15 desembre: RUPIÀ

Dimecres 16 desembre: VALL-LLOBREGA

Dijous 17 desembre: LA TALLADA D’EMPORDÀ

Divendres 18 desembre GAÜSES

1-19 desembre: LA BISBAL D’EMPORDÀ

 

 

La Bisbal d’Empordà  ho farà a través de la deixalleria fixa, del dimarts dia 1 de desembre fins el dissabte dia 19 de desembre.