Difusió del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà

07/09/2020

El Pla s'ha presentat als webinars organitzats per Predif I el Patronat de Turisme Costa Brava. La xerrada s’emmarca en el cicle de webinars “Planifica tu viaje: turismo accesible i Covid-19” i es va desenvolupar online el 3 de setembre.

El Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà present en els webinars organitzats per Predif i el Patronat de Turisme Costa Brava 

La xerrada s’emmarca en el cicle de webinars “Planifica tu viaje: turismo accesible i Covid-19” i es va desenvolupar online el 3 de setembre

PREDIF, amb el finançament de la Fundació ONCE organitza el cicle de webinars “Planifica tu viaje: turismo accesible y Covid-19” per donar a conèixer les mesures de prevenció sanitària i reobertura que s’estan aplicant en els  diferents tipus de recursos turístics, sobre tot als que afecten a l’accessibilitat de les instal·lacions i els serveis prestats. 

En aquesta trobada hi participen agències de viatges, de transports, allotjaments, restauració i oficines de turisme entre d’altres. 

El Consell Comarcal va participar en el seminari del 3 de setembre, amb la presència de Montse Nualart, tècnica de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb Isabel Godoy, responsable de Documentació i Arxiu d’imatges Turisme Inclusiu-Sènior; i Josep Planiol, secretari de la junta directiva de MIFAS Girona. 

La intervenció del Consell Comarcal del Baix Empordà es va explicar la implementació del Pla d’accessibilitat Turística, una aposta clara que ha fet el Consell Comarcal per oferir al visitant una oferta més adaptada, de qualitat i per a tothom. L’objectiu principal del pla és posar en valor la comarca com a destinació turística accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el Baix Empordà. El pla d’accessibilitat es va iniciar l’any 2017 realitzant una diagnosi comarcal. Durant els anys següents 2018 i 2019 es van realitzar cursos de formació i de llengua de signes dirigits al sector turístic i visites de validació de l’accessibilitat de recursos i establiments turístics. Aquest any 2020 es vol atorgar un segell a aquells recursos i establiments turístics que van superar les visites de validació en un acte de reconeixement públic que es té previst celebrar a finals de setembre.

  • Ala d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà