El Baix Empordà celebra el Dia Internacional de les Famílies

12/05/2022

Amb motiu d'aquesta celebració, el proper diumenge 15 de maig s'ha organitzat una activitat cultural per a famílies al Passeig Marítim de Palamós.


El diumenge 15 de maig, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Famílies, establert per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1994, l'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal del Baix Empordà col·labora amb el Departament de Drets Socials per enfortir les relacions familiars. Aquesta jornada ofereix una oportunitat per conscienciar la societat de les situacions en què es troben les famílies, dels nous reptes i de les dificultats amb què s’enfronten, i també per promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar.

Aquest any, amb el lema "Cultivem família", es pretén, a través de la cultura, impulsar i animar les famílies a participar en activitats culturals, a tornar a relacionar-se entre iguals a través de les diferents activitats que ens ofereix la cultura: arts plàstiques, arts escèniques, ciència, cultura popular, etc.

Es realitzaran diferents activitats culturals per a les famílies en altres territoris de Catalunya. Hi haurà contacontes, titelles, animació familiar... en espais l’aire lliure propers als serveis d'orientació i acompanyament a famílies (SOAF) per tal de donar a conèixer aquest recurs on les famílies poden parlar amb calma i confiança de la criança i rebre suport.

Al Baix Empordà, el mateix diumenge 15 de maig, a les 11 hores, s'ha organitzat l'activitat "Jocs gegants de fusta, Ludiespai" al Passeig Marítim de Palamós. Us hi esperem!