El Baix Empordà forma a tècnics implicats en la Reactivació Socioeconòmica

15/06/2021

49 tècnics d’ocupació, benestar social i joventut de la comarca han participat a les formacions organitzades durant l’abril i el maig, en format presencial i telemàtic de l’Oficina Tècnica de Reactivació del Baix Empordà.

49 tècnics d’ocupació, benestar social i joventut dels municipis de Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, Torroella de Montgrí, Platja d’Aro Calonge, La Bisbal de l’Empordà i Santa Cristina d’Aro han participat a les formacions organitzades durant l’abril i el maig, en format presencial i telemàtic de l’Oficina Tècnica de Reactivació del Baix Empordà en el marc del Pla de Reactivació per la Covid-19.

La pandèmia ha fet canviar els tràmits i procediments de les administracions públiques precipitant l’ús d’eines telemàtiques. Conèixer el nou funcionament d’algunes administracions com el SOC, el SEPE i la Seguretat Social, les eines i recursos que existeixen a l’abast per realitzar tràmits diversos, resoldre incidències i presentar reclamacions, han estat els temes principals de la formació per la reactivació, amb l’objectiu que el personal tècnic pugui oferir un millor servei a la ciutadania.

Durant la formació, s’han compartit les consultes més freqüents i les solucions implementades  en la tramitació de procediments de les més de 150 persones usuàries que s’han posat en contacte amb l’Oficina de Reactivació del Baix Empordà durant els primers 3 mesos de funcionament del servei.

Aquest projecte està subvencionat per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.

  • Sessions formatives a tècnics pla reactivació