El CCBE inicia a Calonge i Palamós la formació de 38 persones desocupades majors de 30 anys

24/02/2021

Una vegada assolida la formació, s’incorporaran a treballar a diferents empreses del Baix Empordà durant un mínim de sis mesos

 

El Consell Comarcal del Baix Empordà, inicia avui dimecres les dues primeres formacions per a persones desocupades en el marc del Programa 30 Plus 2020, relatives als àmbits d’auxiliars administratius/ves i dependents/es de carnisseria.

La primera d’elles, es durà a terme al Palau Firal de Calonge i Sant Antoni, i estarà dedicada a  persones que realitzaran la formació d’auxiliar administratiu/va. Tindrà una durada de 80 hores, i s’allargarà fins el següent dia 23 de març de 2021. En aquesta, es treballaran tant conceptes teòrics com pràctics relacionats amb l’atenció directe al client, així com aspectes més relacionats amb l’àmbit de l’ofimàtica.

La segona formació, que es farà a Palamós, estarà dedicada a futurs/es dependents/es de carnisseria. Com en el cas anterior, les persones participants realitzaran una formació teoricopràctica de 80 hores relacionada amb l’àmbit de la carnisseria i venta personalitzada a botiga, que s’estendrà fins el dia 17 de març de 2021.

Un cop finalitzades aquestes formacions, les persones participants, començaran a treballar a diferents empreses repartides per tota la comarca del Baix Empordà, durant un període mínim de sis mesos.

El vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, Xavier Dilmé, explica que “l’objectiu del programa és doble: d’una banda, formar i facilitar l’accés al mercat de treball de persones desocupades majors de 30 anys i,  de l’altra, donar suport al teixit empresarial de la comarca, aportant-li personal qualificat, així com ajudes econòmiques per a les seves contractacions de professionals”.

Aquest projecte, executat per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público Estatal-Ministerio de Trabajo y Economía Social.