El Centre Tramuntana acull un alumne en pràctiques de l’Institut de La Bisbal d’Empordà

08/07/2021

Les pràctiques en un principi tenen una durada de 1.000 hores, les 100 primeres no són remunerades i l’estada s’allargaria al setembre i si tot és favorable, incorporant-se a les brigades de jardineria combinant les pràctiques amb els estudis

L’Institut de La Bisbal d’Empordà ha signat un acord de col·laboració per a la formació pràctica amb el Centre Ocupacional i especial de treball Tramuntana, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Empordà.  

En Pau Sánchez Oller, és alumne del Cicle Formatiu de Grau Mig de Jardineria i Floristeria a l’Institut i estarà  fent pràctiques al Centre Tramuntana de Palafrugell de dilluns a divendres de 7 a 15 h.

El director de l’Institut, Josep Mejías afirma que “per a nosaltres és molt important que els nostres alumnes puguin fer pràctiques professionals en entorns reals, això els empodera i els acaba de formar com a bons professionals”.

El conveni, que inicialment contempla 100 hores de durada, s’allargarà fins el 21 de juliol. Si ambdues parts ho consideren la col·laboració pot ampliar-se de cares al setembre per participar en les brigades de jardineria de la Bisbal d’Empordà i altres municipis de la comarca.

Les tasques que realitzarà l’alumne, dins la secció del Viver i sota la supervisió d’una oficial, passen pel cultiu, producció i manteniment de flors i plantes ornamentals, així com l’atenció al públic, entre d’altres.

Per al director gerent del Centre Especial de Treball Tramuntana, Pere Cañigueral, “per a nosaltres tenen molt bona acollida els estudiants en pràctiques, aporten un aire fresc al centre i moltes ganes de fer i treballar. L’estada al Centre s’adequa sempre a les seves necessitats i ganes de prosperar professionalment”.