El Consell Comarcal del Baix Empordà dona suport a La Santa un any més

19/07/2021

El divendres 16 de juliol es va donar el tret de sortida a la 5a edició de la Santa i que s’allargarà fins el 29 d’agost.

El Consell Comarcal del Baix Empordà segueix posant l'accent en les col·laboracions público privades per sortir de la crisi. En aquest marc dona suport un any més a la Santa Market, inaugurat el passat 16 de juliol i on hi va participar el vicepresident i Conseller de Turisme i Promoció Econòmica Xavier Dilmé. 

És el segon any que el Consell Comarcal aposta per aquesta col·laboració amb l'objectiu de fomentar els valors i les singularitats de la marca Empordà, tot apostant per posar en valor emprenedors i empreses privades del sector. 

El Consell Comarcal serà present a l'esdeveniment, que finalitza el 29 d'agost, amb un photocall amb la imatge de la marca Empordà i diferents etiquetes de les xarxes socials. 

Per al vicepresident Xavier DIlmé; "aquest ha estat un any dur  i com a administració ens cal ser al costat dels emprenedors que tenen ganes de dinamitzar la comarca i fer-ho amb seguretat i seguint les normatives vigents". 

Aquest any la proposta acull més de cent activitats gratuïtes i una quarantena de propostes gourmet variades.

La Santa garanteix l’estricte compliment de les mesures de seguretat necessàries per seguir donant suport a la cultura i el talent locals amb totes les garanties sanitàries.