El Consell Comarcal del Baix Empordà es reuneix amb l'Institut Català de les Dones

17/12/2021

Avui s'ha celebrat una reunió entre l'Institut Català de les Dones (ICD) i el Consell Comarcal del Baix Empordà per abordar la millora de l'atenció a les dones.

Pel que fa a les representants de l'ICD, hi han assistit la presidenta, Meritxell Benedí; la directora, Neus Pociello i la directora territorial d'Igualtat i Feminismes de Girona, Marta Casacuberta. Per part del Consell Comarcal hi han participat la vicepresidenta i consellera de l'Àrea de Serveis Socials, Sílvia Romero; la directora de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials, Montserrat Gudayol; la tèncica del SIAD comarcal, Neus Gomez i la tècnica d'Igualtat, Mercè Ramos.

Des de l'ICD han presentat les línies d'actuació de l'Institut Català de les Dones en el marc del disseny, impuls, coordinació i avaluació de les polítiques per a l'equitat de gènere que desenvolupa l'Administració de la Generalitat, a partir de les competències exclusives que atorga l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

Alhora, el Consell Comarcal ha presentat en la reunió el Pla Estratègic en matèria d'igualtat i erradicació de les violències masclistes, així com el nou observatori comarcal de violència masclista que està en procés de creació.