El Consell Comarcal del Baix Empordà organitza 12 casals de nadal per infants de 3-12 anys a diferents municipis de la comarca

22/12/2023

Ahir 21 de desembre es van obrir casals de nadal en horari de matí i tarda amb l’objectiu d’ajudar a la conciliació familiar.

Gràcies al finançament del projecte Dona’t Temps del programa Temps x Cures de la Generalitat de Catalunya, enguany s’han pogut organitzar casals de nadal per a infants de 3 a 12 anys a tots aquells municipis de la comarca adherits al projecte Dona’t Temps i interessats en tenir un casal al seu municipi.

L’objectiu d’aquests serveis de canguratges és que les famílies puguin gaudir de temps lliure per fer tot allò que necessitin durant aquests dies de Nadal, mentre els infants gaudeixin de jocs i activitats. Amb el suport dels ajuntaments i escoles que han posat a disposició del Consell Comarcal els espais adients per fer els casals, s’ha donat resposta a les sol·licituds de 348 famílies i 462 infants.

Tanmateix hi ha desplegat un total de 72 persones residents de la comarca i que formen l’equip de professionals i que realitzen el monitoratge als diferents casals dels municipis d’Albons, Bellcaire d’Empordà, Corçà, la Tallada d’Empordà, la Pera, Pals, Regencós, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Ullà, Ullastret, Verges.

Els casals de Nadal estan oberts en horari de 09.00 a 13.00 hores i de 16.30 a 19.00 hores dels dies 21, 22,27,28,29 de desembre i 2,3,4 i 5 de gener, aquest últim en horari només de matins.