El Consell Comarcal estrena nova web!

07/10/2020

La nova web va en línia amb la nova imatge corporativa del Consell Comarcal, que ha modernitzat el logotip i els colors corporatius.

Des d’ahir a la tarda clicant a l’enllaç www.baixemporda.cat el cercador redirigia ja el trànsit a la nova web corporativa del Consell Comarcal.

Feia mesos que es treballava en aquesta nova web per oferir un servei més àgil, gràcies a una interfície més pràctica i intuïtiva.

Pel president de l’ens Joan Manel Loureiro “ teniem ganes de fer un rentat de cara a la imatge del Consell, tot fent-la més moderna. Estem satisfets amb el resultat perquè ha comportat també un exercici d’introspecció de cada àrea i, en definitiva hem redefinit la manera com explicàvem la funció de cada àrea i fins i tot els objectius del propi Consell Comarcal”.

 

Aquest canvi va molt lligat també a la nova imatge corporativa que s’aprecia en la modernització del logotip. El logotip d’ara, molt més actual, està format per tres colors que s’han extret d’un estudi exhaustiu analitzant milers de fotografies de l’Empordà. Així doncs el groc del sol de l’imagotip és la tonalitat més freqüent en els capvespres de la comarca, el verd és el característic de la pinassa autòctona i la tonalitat blava s’ha extret de les fotografies que representaven les poblacions del Baix Empordà marítim.

 

A dia d’avui el Consell Comarcal del Baix Empordà ha crescut ampliant les seves àrees d’actuació i l’equip de professionals que treballen sota un objectiu comú: treballar pel benestar de la ciutadania de la comarca, prenent a les persones com a eix integrador de les àrees d’actuació.

 

Amb tot es desprèn que el Consell Comarcal és un organisme viu, que creix i s’adapta a les noves necessitats de la ciutadania, oferint noves eines pel desenvolupament de les persones.

 

La nova imatge corporativa passa per aquest creixement i aquesta evolució. L’essència de la marca pot veure’s i llegir-se també a la nova pàgina web. De fet els valors exposats s’han extret a partir d’una pluja d’idees amb tots els treballadors i treballadores del Consell Comarcal per fer que el missatge sigui el més fidedigne possible a la realitat.