El Consell Comarcal gestionarà l’Oficina de Rehabilitació de Palafrugell durant l’any 2022

08/04/2022

S'ha signat el conveni que permet a l’àrea d’Habitatge del Consell Comarcal gestionar el servei municipal d’Oficina de Rehabilitació a Palafrugell.

Aquest conveni sorgeix arran de la creació de les Oficines de Rehabilitació amb els fons Next Generation.


L'Ajuntament de Palafrugell ha signat el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà per tal de donar continuïtat a la implementació de les polítiques de rehabilitació d’edificis d’habitatge al seu municipi. L’Oficina es troba situada a l’Avinguda de la Generalitat número 5 de Palafrugell.

Aquesta acció és fruit d’un conveni de col·laboració entre l’ens comarcal, l’Ajuntament de Palafrugell i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i s’emmarca en el pla de recuperació, transformació i resiliència per fer front a la crisi de la Covid-19.

D’aquesta manera, el Consell Comarcal mitjançant l’Oficina de Rehabilitació d’Habitatge, a partir del 12 d’abril del 2022, coordinarà, informarà, assessorarà i facilitarà la gestió les noves línies d’ajudes dels fons Next Generation en matèria de rehabilitació i eficiència energètica. En concret, els ajuts van destinats a actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges i edificis, a l’elaboració del llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.