El conseller comarcal de Turisme assisteix a les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova

13/05/2022

El vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé, ha assistit aquest divendres a la presentació de la 26a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova a Torroella de Montgrí i l'Estartit.


El vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé, ha assistit aquest divendres a la presentació de la 26a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova a Torroella de Montgrí i l'Estartit, les quals posen en valor el producte de proximitat i la qualitat de la gastronomia del municipi.

Onze restaurants participen d'una campanya en què els establiments participants ofereixen un menú format per entrants amb clova, plat principal amb sèpia i postres, tot regat amb aigua i vins del Celler Castell de Peralada.

El tret de sortida de les jornades s'ha donat aquest matí en un acte celebrat al Club Nàutic Estartit on s'ha fet un tastet de propostes gastronòmiques i que ha comptat amb la participació del Consell Comarcal del Baix Empordà, representants de la restauració local, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit i l'Estació Nàutica.

Durant l'acte, Dilmé ha indicat que jornades com aquesta realcen un sector tan important com el de la pesca a la comarca.