El director general de Joventut visita el Baix Empordà 

20/05/2022

Sastre ha dut a terme una visita institucional a espais joves de la comarca per conèixer les seves polítiques de joventut, així com les pròpies del Consell Comarcal. 


El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse Pou; la consellera comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, Agnès Gasull i la tècnica de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gemma Amiel, ahir van visitar els espais joves de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro, Palamós i Calonge i Sant Antoni, per tal de conèixer el dia a dia dels equipaments. 

Durant les visites als espais, representants polítics i tècnics de cada municipi van ensenyar les instal·lacions dels centres, van detallar el funcionament de l’àrea de joventut i van comentar els projectes actuals i futurs destinats als joves. Seguint aquesta línia, cada localitat està treballant en diferents iniciatives vinculades amb els instituts, el lleure educatiu, l’educació sexual, la violència de gènere, la salut mental, així com d’altres peticions que sorgeixen per part dels joves. També cal posar en relleu les formacions que s’imparteixen per facilitar l’ocupació juvenil i l'assessorament que es dona en matèria d’habitatge. 

Finalment, la consellera comarcal de Joventut, Agnès Gasull, va destacar que “és important dur a terme aquestes visites als espais joves per posar en valor la feina que s’està fent des d’anys enrere i actualment s’està visualitzant, així com reconèixer l’esforç dels tècnics i dinamitzadors d’aquests espais que treballen al costat dels joves escolant les seves necessitats i oferint-los solucions”.