El Programa “Dona't temps” del Consell Comarcal del Baix Empordà ofereix un serveis de canguratge a l'aire lliure

30/06/2023

Ahir a la tarda el Consell Comarcal del Baix Empordà va oferir el servei de canguratge comarcal “Dona’t Temps” a Torroella de Montgrí per afavorir la corresponsabilitat envers la conciliació familiar.

El projecte “Teixim Banderoles amb roba de segona mà” organitzat  per l’entitat “El Racó de Rialles” té com a objectiu la creació de banderoles amb material reciclat per engalonar la Festa Major de Torroella de Montgrí sense plàstics . A fi de poder comptar amb la màxima participació de les famílies del municipi, el Consell Comarcal va prestar un servei de canguratge amb professionals del lleure on els infants d’aquestes famílies que participaven al taller, van poder gaudir de 3 hores de jocs i entreteniment mentre els seus progenitors tallaven i cosien roba, tot això a la Plaça de la Vila i a l’exterior.

A l’acte van assistir representants institucionals i càrrecs polítics del Consell Comarcal, Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la Generalitat de Catalunya.

El programa “Dona’t Temps” està emmarcat amb el finançament del programa Temps x Cures de la conselleria d’Igualtat i Feminismes de la  Generalitat de Catalunya i el Corresponsables del Ministerio de Igualdad

 

La Bisbal d’Empordà, 30 de juny de 2023

 

Pl. joan carreras i dagas, 3, local 2 – 17100 LA BISBAL D’EMPORDÀ

972 645 543
www.baixemporda.cat