El projecte "El peix a l'escola" rep el reconeixement del GALP Costa Brava

07/07/2022

Aquest matí s'ha celebrat la Jornada de Desenvolupament Local Participatiu del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava a Roses, on l'entitat ha fet entrega de reconeixements als projectes que han subvencionat durant l'any 2021. En concret, s'ha fet reconeixement al projecte "El peix a l'escola, sensibilització del consum de peix a les escoles del Baix Empordà" impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà. 
 
"El peix a l'escola" es treballa a través del projecte Educació 360 i té la finalitat de potenciar el sector pesquer i el consum del peix de proximitat a la comarca. El projecte va emergir el 2021 quan es va detectar un dèficit de coneixement del peix i del seu consum entre els nens i nenes del territori. 
 
En el marc dels ajuts del GALP Costa Brava 2022, enguany el Consell Comarcal ha donat continuïtat a la iniciativa amb el nou projecte "De l'escola a casa, divulgació i sensibilització del consum de peix a les famílies del Baix Empordà", amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis del consum del peix entre les famílies. 
 
L'acte de reconeixement ha comptat amb la participació de l'alcalde de Roses, Joan Plana; el director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela; el president del GALP CB, Pere Estradera i el vicepresident primer i conseller comarcal de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, Xavier Dilmé, entre altres representants de diferents entitats.