El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones impulsa un nou curs del Cercle de Dones

17/09/2021

Es tracta d'un seguit de sessions dirigides per la psicòloga del SIAD amb l'objectiu d'oferir a les dones participants temps per gaudir, reflexionar i prendre consciència.

El Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de la Bisbal d'Empordà i del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones i el finançament del Pacte d'Estat contra la Violència, ha programat del 22 de setembre fins al 15 de desembre el taller: Cercle de Dones.

"Portem un ritme de vida que ens fa estar contínuament ocupades i donant respostes a la feina, a casa, en les nostres relacions", sota aquesta premissa s'ha impulsat el projecte Cercle de Dones, una activitat setmanal plantejada com un espai per fer una aturada i disposar d'un temps per escoltar-se a una mateixa i poder reconnectar-se amb la pròpia essència.

Les sessions seran facilitades per la psicòloga del SIAD, Neus Gómez Gonzalo, que a través de diferents dinàmiques i exercicis, ajudarà a les participants a acceptar-se i valorar-se pel que són i com són. Alhora cadascuna tindrà l'oportunitat d'aportar coneixements i experiències que serviran a la resta.

Les sessions seran tots els dimecres del 22 de setembre al 15 de desembre, a les dependències de les Escoles Velles, l'horari serà de 19 a 21 h. La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 20 de setembre a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs., tel. 972 64 23 10).

El Cercle es desenvoluparà respectant totes les mesures necessàries per a la prevenció del contagi de la COVID-19.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com informar, atendre i orientar en tots els temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que realitza el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.