El transport escolar del Baix Empordà està a punt pel curs 2021-2022

08/09/2021

L’assignació a cada alumne/a a un lloc fix, així com garantir la ventilació durant els trajectes  són algunes de les mesures recomanades pel Departament de Salut. 

 

Aquesta setmana, des de l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’han dut a terme reunions informatives dirigides a les empreses de transport escolar en què hi han assistit conductors, acompanyants i responsables d’empresa. Aquestes sessions tenen l’objectiu de fer un repàs de les mesures preventives que s’han de complir durant el servei, així com recalcar la importància de les funcions del personal per oferir un transport escolar de qualitat.

Les mesures que s’estableixen en el servei de transport escolar per al curs 2021-2022 tenen la finalitat de garantir la seguretat de l’alumnat i de les seves famílies i segueixen les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La normativa per a la contenció de la Covid-19 engloba obligacions com l’assignació a cada alumne/a un lloc fix al bus, l’ús de la mascareta obligatòria a partir de 6 anys i recomanable en infants a partir de 3 anys, exceptuant aquells per als quals l’ús de la mascareta està contraindicada, entre d’altres. Per a més informació, consulteu els documents adjunts.

Per a la consellera responsable de l’àrea, Roser Font “és important que totes les parts implicades: famílies, alumnat usuari del transport, personal del servei, col·laborin en el compliment de les mesures per tal que el transport escolar es desenvolupi amb la màxima seguretat per a tots i totes”.