El XIIIè Laboratori d’Idees empresarials torna a premiar el talent i la innovació de les persones joves del Baix Empordà 

14/03/2023

Des l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà s’impulsa la Tretzena edició del Laboratori d’Idees Empresarials, un concurs destinat a fomentar l’emprenedoria i l’esperit emprenedor entre l’alumnat de la comarca. 

 

Aquest concurs s’engloba dins del programa Emprèn Cat 2023 amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

 

El concurs de projectes empresarials premia la creativitat, l’originalitat,  la innovació i l’esforç de les persones participants, mitjançant  l’elaboració d’un vídeo presentació de la seva idea de negoci. El concurs té quatre categories diferents: el vídeo  més votat, la idea més innovadora i original, el premi especial del jurat i aquest any per primera vegada introduïm el vídeo a la idea mes sostenible per introduir i fer reflexionar sobre els ODS 2030.

 

El concurs està obert a l’alumnat de secundària del Baix Empordà i poden presentar-se de forma individual o en grup amb un màxim de 3 persones. El termini per presentar els vídeos és el 14 de maig a les 15 h i el lliurament de premis serà el dia 30 de maig a les 10 h a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà. Enguany s’inclourà també l’exposició d’un cas d’èxit d’emprenedoria.

 

En aquesta edició comptem de nou amb el suport de la Direcció General de Joventut i la col·laboració de NEXES - Viver d'Empreses i Centre de Negocis de Forallac.

 

Amb iniciatives com aquesta, des del Consell Comarcal es continua donant suport a l’emprenedoria per apropar-la als centres educatius i conjuntament potenciar les habilitats emprenedores. De manera paral·lela i amb el mateix objectiu s’estan realitzant també tallers com el de “T’atreveixes a somiar?” a diferents instituts i cicles formatius de la comarca.