En funcionament el club de feina de Begur

11/11/2020

Aquest servei, fruit de la col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Begur, ofereix assessorament, orientació laboral, formació i intermediació a les empreses i les persones que busquin feina.

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Begur, a través de les corresponents àrees de Promoció Econòmica, han formalitzat un nou conveni de col·laboració entre ambdós ens per crear al municipi, el servei Club de la Feina. És un servei enfocat a seguir pal·liant els efectes de la pandèmia de la Covid-19 en el mercat de treball i en l’economia local, i a donar una resposta efectiva a les noves necessitats i demandes de la població nascudes durant aquesta crisi.

El Club de la Feina de Begur ha iniciat la seva atenció aquest mes de novembre com a nou servei d’ocupació del municipi oferint, tant  a les persones que cerquen feina del municipi com a les empreses del territori, un servei dinamitzador i integrador d’iniciatives que tinguin com a objectiu final l’apropament de les persones a la realitat del mercat de treball i la millora d’oportunitats laborals.

El Club de la Feina ofereix assessorament, orientació laboral, formació i intermediació a les empreses que cerquen professionals. A més,  disposarà de recursos, eines i d’una tècnica especialitzada, que assessorarà deforma personalitzada.

Segons el conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, “és remarcable la feina de l’Ajuntament de Begur en dotar-se de noves eines per fer front al repte econòmic i social derivat de la pandèmia i el Consell sempre hi serà per anar coordinats i remant en la mateixa direcció”. Dilmé considera que “és molt important que les institucions puguin disposar de tots els serveis possibles posar-los a disposició dels ciutadans per afrontar els efectes de la Covid, un d’ells, la desocupació”. 

El dia d’atenció al Club de la Feina de Begur és els dimecres, de 09h a 14h amb cita prèvia, telefonant al  972 624 520.