En marxa els treballs forestals per executar les franges de protecció d’incendis

23/09/2020

Ja s’han licitat les obres d’execució de les franges de protecció d’incendis de municipis com Begur. Per tal d’assessorar als veïns que ho necessitin s’ha habilitat una franja per resoldre dubtes els divendres al matí durant tot el mes de novembre.

Des del 16 de setembre que ja es poden fer els treballs forestals per executar les franges de protecció d’incendis, tant pels particulars que han de netejar les parcel·les interiors, els voltants d’urbanitzacions o de cases aïllades, així com per part de les administracions per executar les franja perimetrals de nuclis.

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà s’han licitat les obres d’execució de les franges d’incendis del municipi de Begur, que està previst que comencin a principis de novembre, és per això que es posa a disposició l’adreça protecciocivil@baixemporda.cat, per tal de resoldre els dubtes que tinguin els veïns de Begur, especialment per aquells que se’ls hi ha recordat la obligació que han de netejar la seva parcel·la, com els afectats per la franja de protecció d’incendis de les urbanitzacions on està previst actuar els propers mesos.

Per donar la màxima informació a l’inici de les obres i durant el mes de novembre s’ha habilitat una franja els divendres al matí, al Mas d’en Pic, on s’atendrà amb cita prèvia a tots els veïns que vulguin informació sobre com s’han de netejar les parcel·les ja sigui al voltant de les cases i de les obres d’execució (previstes a la zona de Son Ric, Vessana, Cantallops, Residencial Begur, Son Moles, Catalonia, al voltants del nucli de Begur, i a La Borna).

Tant a la pàgina web de l’ajuntament de Begur com del Consell Comarcal del Baix Empodà es poden també consultar els vídeos i documents explicatius, per resoldre dubtes sobre les franges de protecció d’incendis.