Inauguració de la Fira Impulsa a Figueres: Cap a un Futur Sostenible

04/03/2024

La Fira Impulsa a Figueres és un esdeveniment pioner dedicat al canvi energètic que ha reunit més de 40 expositors i 400 persones acreditades.

Amb l'objectiu d'impulsar la transició cap a una economia més verda i sostenible, aquesta fira marca un punt d'inflexió en la nostra lluita contra el canvi climàtic.

Hi ha assistit en representació del Consell Comarcal del Baix Empordà amb l'Agnès Gasull, vicepresidenta tercera i consellera de Sostenibilitat i Acció Climàtica, qui ha destacat la importància de la col·laboració entre sectors per accelerar la transició energètica. A més, els tècnics de l'Oficina Comarcal de Transició Energètica i el Coordinador de l'àrea de Sostenibilitat i Acció Climàtica han compartit idees i coneixement valuosos sobre com podem fer front als reptes que ens planteja el futur.

Aquest esdeveniment no només ha servit com a plataforma per a l'exposició d'innovacions i solucions sostenibles, sinó que també ha fet palès el compromís comunitari cap a la sostenibilitat. Des de la generació d'energia renovable fins a l'eficiència energètica i la mobilitat sostenible, la Fira Impulsa ha posat de manifest que el canvi és possible i està en marxa.

🌱 #FiraImpulsa #Sostenibilitat #AccióClimàtica #TransicióEnergètica #FigueresVerda #FuturSostenible 🌱