Informació sobre el servei de menús per emportar a l’alumnat usuari de menjador afectat per Covid19

08/10/2020

Consulta aquí la declaració de la família per a la recollida de menús per emportar i l’autorització del menú a un tercer.

El Consell Comarcal del Baix Empordà garanteix que els alumnes usuaris del servei de menjador puguin endur-se el menú escolar a casa en cas de trobar-se afectats per la pandèmia de la Covid19.

S’enduran el mateix menú que es serveix a l’escola envasat en safates termosegellades i amb tota la informació alimentària.

El dinar es podrà recollir per emportar-se’l a casa, prèvia petició de la família i sense cap cost per a la mateixa.

El menú consistirà exactament dels mateixos plats que el servit a l’escola el dia en qüestió: 1r plat, 2n plat, amanida, pa i postres. Els aliments s’entregaran envasats en safates termosegellades, una per a cada plat i en bosses individuals per facilitar-ne el repartiment.

A més els envasos aniran etiquetats amb els ingredients, al·lèrgens, número de lot, data d’elaboració, data de consum (sempre serà pel mateix dia) i condicions de conservació.

Trobareu més informació, així com la declaració de la família per a la recollida de menús per emportar i l’autorització del menú a un tercer a : https://www.baixemporda.cat/ca/carta-de-serveis/ensenyament/noticies/servei-menus-per-emportar-a-l-alumnat-usuari-de-menjador-afectat-per-la-pandemia-de-la-covid-19/