Jocs Emporion 2022

16/05/2022

El conseller comarcal d'Esports i president del Consell Esportiu del Baix Empordà, Xavier Coll, va participar aquest cap de setmana al sopar oficial i als actes d'entrega de trofeus dels Jocs Emporion 2022.


El conseller comarcal d'Esports i president del Consell Esportiu del Baix Empordà, Xavier Coll, va participar aquest cap de setmana al sopar oficial i als actes de lliurament de trofeus dels Jocs Emporion 2022 que enguany se celebraven a la comarca de La Selva.

Les entregues dels trofeus de les finals territorials de les lligues dels Consells Esportius de Girona van tenir lloc a diferents instal·lacions de Blanes, Lloret i Sta. Coloma de Farners juntament amb representants de la Diputació, dels ajuntaments participants, dels Consells Comarcals i la Representant Territorial de l'Esport a Girona, Anna Julià.

Jocs Emporion

Els Jocs Emporion són un esdeveniment esportiu impulsat per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya que se celebra cada any a les comarques gironines.

És important destacar el fet que compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i amb el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es duen a terme les activitats.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és fomentar la cultura i la pràctica de l’esport, i posar èmfasi en els valors que s’adquireixen amb la pràctica esportiva.

Cada any, els Jocs Emporion reuneixen milers de participants de totes les edats i de totes les pràctiques esportives, competitives i lúdiques: des d’esports d’equip (futbol 7, voleibol, bàsquet o futbol sala) fins a esports individuals (gimnàstica rítmica, futbol sala, atletisme o natació), passant per activitats dirigides a les famílies i a la gent gran, i fins i tot trobades multiesportives.

Font: https://jocsemporion.ddgi.cat/