L’Ajuntament de Torroella organitza la 1a Jornada d’Ocupació

05/03/2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, organitza la 1a Jornada d’Ocupació.

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, organitza la 1a Jornada d’Ocupació, prevista el proper 12 de març, de 9 a 14 hores, a l’Auditori Teatre Espai Ter, amb l’objectiu de posar en contacte empreses amb necessitats de cobrir llocs vacants i persones que busquen feina.

Es tracta d’una jornada que s’articularà a partir d’entrevistes ràpides i comptarà amb la participació de 25 empreses que oferiran un total de 138 llocs de treball dels àmbits dels oficis, serveis, hoteleria, i restauració, entre altres.

Les persones interessades en participar-hi poden inscriure a les diferents ofertes de treball, que siguin del seu interès, si reuneixen els requisits definits en l’oferta, fins el dia  8 de març. Les inscripcions es poden fer online clicant en aquest enllaç.

Prèviament a la Jornada d’Ocupació de Torroella de Montgrí, el Club de la Feina del municipi organitza sessions de formació sobre com inscriure’s a aquesta jornada i com afrontar les entrevistes ràpides, així com suport per a l’elaboració del Currículum, entre d’altres.