L’Oficina Municipal d’Habitatge de la Bisbal canvia la seva ubicació

03/02/2021

Ara el servei es prestarà a les dependències municipals per tenir un servei més proxim amb la ciutadania tot afavorint la coordinació amb altres serveis municipals.

A partir d’avui 3 de febrer l’Oficina Municipal d’Habitatge de La Bisbal prestarà el servei d’atenció a la ciutadania a l’equipament municipal de l’ajuntament Vell (C. De les mesures número 17).

Fins ara l’Oficina prestava servei a les instal·lacions del Consell Comarcal del Baix Empordà. El canvi d’ubicació s’ha impulsat per guanyar proximitat amb la ciutadania i afavorir la coordinació amb els altres serveis municipals en matèria d’habitatge.

Les atencions es faran els dimecres de 9 a 14 h amb cita prèvia que podrà sol·licitar-se per telèfon al 678 55 15 70. També es podran seguir fent consultes via correu electrònic a través de les adreces: habitatge@baixemporda.cat o bé al telèfon de l’àrea (972 64 23 10).

L’Oficina Municipal d’Habitatge desplega serveis com:

  • Assessorament i informació als usuaris
  • Gestió de la borsa de mediació pel lloguer social
  • Tramitació i gestió d’ajudes, prestacions i subvencions per l’habitatge
  • Cèdules d’habitabilitat d’habitatges usats
  • Tramitació de subvencions per a la rehabilitació d’edificis i habitatges
  • Tramitació de subvencions per obres d’arranjament en l’interior d’habitatges per a persones grans
  • Informes per a l’adequació d’habitatges

 

Per al Conseller comarcal d’Habitatge, Daniel Encinas: “Després de molt de treball a l’àrea d’habitatge i dels seus treballadors, des del Consell Comarcal aconseguim una nova fita en matèria d’habitatge. És un gran pas per poder ajudar i resoldre dubtes en primera línia als habitants de la Bisbal”.