La Borsa Empordà Professionals estrena nova imatge

06/06/2024
Premsa

El portal Empordà Professionals, la borsa comarcal d'ofertes de feina, estrena nova web i pretén generar un espai d'interacció entre persones en cerca o millora d'ocupabilitat i empreses que busquen personal.

El portal Empordà Professionals, la borsa comarcal d'ofertes de feina, estrena nova imatge (https://borsa.baixemporda.cat/).

La web porta activa des del 2017 i pretén generar un espai d'interacció entre persones en cerca o millora d'ocupabilitat i empreses que busquen personal.

Durant aquest any s'han gestionat 1138 ofertes de treball i s'ha acollit 9300 persones en procés de recerca de feina.

Sota l'objectiu de millorar en l'ocupació de qualitat a la comarca del Baix Empordà, el servei pretén oferir una àmplia oferta de llocs de treball per tal d'esdevenir un espai de referència que posa en contacte, de forma confidencial i gratuïta, a les persones que s'hi troben inscrites amb les empreses que hi formen part. S'hi podran trobar ofertes que van des de l'hostaleria fins a l'administració.

Altres actualitzacions que inclou son l'apartat de notícies, on es podran llegir les darreres novetats pel que fa a activitats i actes del mateix consell, vinculades amb la cerca de feina, l'emprenedoria i consolidació empresarial, entre d'altres.

Aquesta nova borsa suposa també una millora per tots els ajuntaments col·laboradors i els diferents clubs de la feina del territori. És un espai més dinàmic i automàtic que permet una experiència més ràpida per l'usuari i que ens permetrà analitzar les dades del territori. També pretén esdevenir una eina de referència per les empreses de la comarca amb recursos més actualitzats per proporcionar una experiència de navegació més positiva.