La marca de garantia Productes de l’Empordà es promociona amb un vídeo i una campanya de difusió

04/01/2021

La marca de garantia Productes de l’Empordà és un segell de qualitat gestionat pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un conjunt de productors adherits.

En el marc d’aquesta col·laboració que distingeix productes típics de l’Empordà, ambdues administracions comarcals han elaborat una campanya digital per promocionar els vuit productes de la marca: l’arròs de Pals, la botifarra dolça, els brunyols de l’Empordà, la ceba de Figueres, el fesol de l’ull ros, la gamba de Palamós, la poma de relleno de Vilabertran i el recuit.

 

El metratge d’1 minut i 34 segons fa valdre «la tradició mil·lenària» de l’elaboració o recol·lecció d’aquests productes tan nostrats que han esdevingut en un segell empordanès. L’acció promocional es planteja om un revulsiu per incentivar el consum d’aquests productes en el context de crisi generada per la Covid-19 i en una època com la nadalenca.

 

Els consells comarcals remarquen la importància d’aquesta acció perquè «posa l’accent en una altra de les potencialitats de les comarques més enllà del gran valor paisatgístic i cultural: els productes agroalimentaris de qualitat».

 

L’espot pren com a fil conductor una taula parada amb un producte i l’entorn d’on neix, per, després, transportar-nos als obradors on s’elaboren productes com la botifarra dolça o el recuit. La gravació s’ha realitzat durant el mes d’octubre en localitzacions de l’Alt i el Baix Empordà.

 

Actualment la marca de garantia aglutina 2 productors d’arròs de Pals, 19 elaboradors de botifarra dolça, 13 d'elaboradors de brunyols de l’Empordà, 1 productor de ceba, 3 de fesols de l’ull ros, 1 confraria que recull gamba de Palamós -que té marca de qualitat pròpia­, 1 entitat que divulga la poma de relleno i 2 elaboradors de recuit.

 

Al següent enllaç pot consultar-se el vídeo de la campanya: https://youtu.be/kz_Bc4QIC5Y