La setena edició del Premi Empordà de Novel·la 2023 ha estat declarada deserta

11/04/2024
Premsa

Cap de les 73 obres presentades reunia els estàndards de qualitat literària requerits per adjudicar el guardó i la publicació de l'obra.

El Consell Comarcal del Baix Empordà va oferir ahir una roda de premsa on va informar que cap de les 73 obres presentades reunia els estàndards de qualitat literària requerits per adjudicar aquest guardó, dotat amb 7.000,00 € i l'edició i publicació de l'obra guanyadora.

En la roda de premsa hi van participar el Sr. Enric Marquès, vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i Conseller Comarcal de Cultura; el Sr. Jordi Imaz, Comissari del Premi; i el Sr. Jenar Félix, Editor en cap de l'Editorial Brau Edicions.

Tots tres van explicar i donar suport a la decisió del jurat de no atorgar el premi aquest any, destacant que el Premi Empordà és un dels guardons més ben dotats del mercat literari actual i que tot i ser un Premi jove (aquesta és la setena edició) el seu objectiu és el de posar en mans dels lectors una bona proposta en llengua catalana que ens faci gaudir i, al mateix temps, posar en valor l’esforç que fan tots els municipis de la comarca per donar suport econòmic i promocional a aquesta iniciativa.

Al mateix temps van recordar que a principis del mes de maig es publicaran les bases per a la 8a edició del premi, del que hi haurà temps per presentar les propostes fins a finals del mes de novembre d’aquest any.

Per a més informació, es poden dirigir a la Gerència del Consell Comarcal del Baix Empordà.

  • Enric Marquès, vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i Conseller Comarcal de Cultura; el Sr. Jordi Imaz, Comissari del Premi