La Xarxa de Polígons del Baix Empordà es reuneix per posar en comú els eixos d'actuació

11/02/2022

La Xarxa de Polígons del Baix Empordà es reuneix per posar en comú els eixos d'actuació per aquest any i validar la feina feta els darrers mesos


El Consell Comarcal del Baix Empordà, a través de l'Oficina Tècnica de Suport als Polígons, ha organitzat avui la primera trobada de l'any amb els responsables polítics i tècnics municipals, membres de la Xarxa de Polígons del Baix Empordà. La presentació en modalitat virtual, s'ha iniciat amb una exposició de les actuacions executades durant el darrer quadrimestre del 2021. 

Des de la inauguració de l'Oficina Tècnica de Suport als Polígons el passat 1 de setembre, s'ha estat treballant en una prospecció de l'estat dels polígons, espais lliures i empreses ubicades, així com en la construcció d'una imatge comuna a través d'un logotip, guia d'estil i portal web específic: poligonsbaixemporda.cat. Per finalitzar, s'han exposat i validat els propers projectes a executar, que acabaran de donar un impuls a aquests dos àmbits de treball.

Aquesta xarxa es va crear amb la finalitat de construir un model de col·laboració senzill entre tots els municipis de la comarca amb polígons, amb voluntat d'esdevenir en una estructura de gran potencial i visibilitat per a la millora de la competitivitat de les empreses instal·lades en qualsevol dels polígons d'activitat econòmica del Baix Empordà. 

El vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i conseller de Promoció Econòmica, Xavier Dilmé, explica que "aquestes reunions periòdiques són importants perquè treballem col·laborant i en xarxa i és molt important que els ajuntaments estiguin al cas i validin el que s'està fent des del Consell". Dilmé recorda que "l'objectiu és treballar en conjunt tot el sostre i sòl industrial de la comarca, fer-ho com una unitat, per poder-nos posicionar en el mercat amb molta oferta diversa i també per treballar des de cada PAE amb visió de conjunt".

Enguany està previst de celebrar noves trobades durant els pròxims mesos, on es compartirà l'evolució de les actuacions programades, entre els membres participants de la xarxa.