La Xarxa Polígons Baix Empordà organitza una jornada d’innovació i lideratge empresarial

02/02/2024

El Consell Comarcal de Baix Empordà, de la mà de l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons (OTSP), promou una jornada orientada a afavorir les relacions entre el sector públic i el sector privat per tal d’enfrontar reptes conjunts amb eficàcia i transparèn

En aquest cas, la jornada es celebra el proper 22 de febrer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Bisbal, al Teatre Mundial, just a escassos metres de l’aparcament gratuït del Camp de Futbol Vell.

És un esdeveniment orientat a tota la ciutadania baix empordanesa, tot i que esdevé un reclam per les Administracions locals i el teixit empresarial, que actuen com a dinamitzadors de l’ocupació i la promoció econòmica del territori. La necessitat d’engegar projectes de naturalesa publicoprivada per afrontar reptes en clau Agenda 2030 converteix aquest esdeveniment en una oportunitat única per enfortir les relacions entre els agents públics i privats del territori.

Xavier Marcet, consultor d’estratègia, innovació i transformació d’organitzacions ens explicarà de primera mà, com podem innovar conjuntament, la importància de liderar el canvi, l’experiència pròpia en la gestió de projectes, entre altres. 

La Jornada compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: