Neix el 1r Butlletí Industrial del Baix Empordà

09/05/2024
Premsa

La iniciativa se suma a l’aposta del Consell Comarcal del Baix Empordà per a la promoció i la dinamització dels espais industrials del territori.

La 1a edició del Butlletí Industrial del Baix Empordà ja és una realitat. La iniciativa se suma a l’aposta del Consell Comarcal del Baix Empordà per a la promoció i la dinamització dels espais industrials del territori. També busca posar en relleu la Xarxa de Polígons del Baix Empordà formada per 40 zones industrials repartides en 18 municipis de la comarca.

El butlletí posa en context l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons (OTSP), com la cara visible del pacte entre els municipis que formen la Xarxa de Polígons del Baix Empordà. A més, ens explica com va sorgir la iniciativa de la Xarxa de Polígons del Baix Empordà i el ventall de serveis que ofereix, responent a la demanda d’enfortir i acompanyar el teixit empresarial de la comarca de la mà dels serveis de promoció econòmica dels propis ens locals.

La segona part del butlletí se centra en una de les temàtiques clau per afavorir les relacions i les accions de promoció econòmica, de naturalesa publicoprivada, en els polígons d’acció econòmica: l’associacionisme empresarial.

Aquesta primera edició no és només un recull d’informació, sinó també un testimoni de la voluntat de creixement i dinamització dels nostres espais d’activitat econòmica. Els nostres polígons no són només espais de producció, sinó també de col·laboració, d’innovació i de progrés. També d’iniciatives en la promoció de la sostenibilitat i en la creació d’un ecosistema industrial més resilient i interconnectat.

El projecte preveu una continuïtat amb noves edicions en els propers mesos.

  • Neix el 1r Butlletí Industrial del Baix Empordà