Nou curs del Cercle de Dones impulsat pel Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones 

02/03/2022

Les sessions del Cercle de Dones tindran lloc del 16 de març al 15 de juny i tenen l’objectiu d’oferir un temps per gaudir, reflexionar i prendre consciència conjuntament sobre la identitat de les participants com a dones. 


El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de la Bisbal d’Empordà i del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i el finançament del Pacte d’Estat contra la Violència, ha programat del 16 de març al 15 de juny el taller: Cercle de Dones. 

Cercle de Dones és un espai setmanal d'escolta i acompanyament, on es faciliten eines per a una comunicació empàtica que genera vincles afectius i creixement personal en grup. En aquestes trobades es dinamitzen activitats artístiques, d'expressió i consciència que estimulen la confiança i l’autoestima. 

Les sessions seran facilitades per la psicòloga del SIAD que, a través de diferents dinàmiques i exercicis, ajudarà a les participants a acceptar-se i valorar-se pel que són i com són. Alhora cadascuna tindrà l’oportunitat d’aportar coneixements i experiències que serviran a la resta. 

Les sessions seran tots els dimecres del 16 de març al 15 de juny, a les dependències de les Escoles Velles, i l’horari serà de 19 a 21 h. La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans de l’11 de març a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs., tel. 972 64 23 10). 

El Cercle es desenvoluparà respectant totes les mesures necessàries per a la prevenció del contagi de la COVID-19.