Participa al taller “Aprenent a gestionar les nostres emocions”

09/04/2021

El SIAD de l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del SIAD Consell Comarcal i de l’Institut Català de les Dones i el finançament del Pacte d’Estat contra la Violència, ha programat el taller “Aprenent a gestionar les nostres emocions”

Una gestió emocional adequada ens dona força, autoconfiança i, en definitiva, una sana autoestima. Aprendre a gestionar les nostres emocions incideix molt positivament en el nostre benestar i en la nostra salut.

Sovint, des que som infants, ens eduquen per reprimir les nostres emocions, quan aquestes són per a ser sentides i expressades.

La gestió emocional és entendre les nostres emocions com a eines que poden estar al nostre servei. Si entenem com sentim les emocions, on les sentim i quin és el seu origen, podrem gestionar-les d’una forma constructiva i positiva per a nosaltres.

En aquest taller aprendràs a identificar les teves emocions sense deixar-t’hi arrossegar, donant-li un espai a cada emoció sense rebutjar-les ni catalogar-les.

El taller es realitzarà en quatre sessions, es pot triar fer-lo en horari de matí o en la franja de vespre, i es farà en línia.

Dates i horaris

Dijous, de 9.30 a 11.30 h

Dijous, de 19.00 a 21.00 h

Abril: dia 29

Maig: dies 6,13 i 20

La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 27 d’abril a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs., tel. 972 64 23 10, siad@baixemporda.cat).