Presentació de l'Acord Marc 2022-2025 d'Igualtat i Feminismes

28/07/2022

El nou marc inclou el finançament dels serveis de resposta d’urgència per a dones en situació de violències masclistes, els Serveis d’Informació i Atenció a les Dones, els Serveis d’Atenció Integral LGBTI+, entre altres serveis.


El Consell Comarcal del Baix Empordà assisteix a l'Auditori Josep Irla de l'edifici de la Generalitat de Girona a la presentació de l'Acord Marc 2022-2025 per a la coordinació, cooperació i col·laboració per executar polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes, que ha signat el departament d'Igualtat i Feminismes amb les entitats municipalistes.

Aquest nou Acord Marc té per objecte establir els compromisos generals pel que fa als serveis inclosos en les línies d'acció del Sistema d'atenció i de resposta integral per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles, Serveis i polítiques de migracions, acollida i vida digna compartida, Desplegament de la Xarxa SAI LGBTI+ i Desplegament dels serveis d'informació i atenció a les dones (SIAD). El Consell Comarcal valora molt positivament l'increment substancial del finançament de la Generalitat que ajudarà sens dubte a consolidar les polítiques d'Igualtat de l'ens comarcal.

A l'acte hi han assistit el president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro, i la vicepresidenta segona, Sílvia Romero. També ha comptat amb la participació de la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge; la delegada del Govern, Laia Cañigueral; la secretària d'Igualtats, Mireia Mata Solsona, i la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda, com a ponents de la presentació.