Presentació de la campanya “El Baix Empordà engrescat amb la igualtat”

20/11/2020

El proper dimecres es presentarà la nova campanya coincidint amb els actes de celebració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El proper dimecres 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Des del Consell Comarcal s’ha engegat la campanya “El Baix Empordà engrescat amb la igualtat” per fer visibles les diferents tipologies de violències masclistes.

D’entre la programació preparada per a la ocasió s’ofereixen xerrades per parlar de ciberviolències masclistes, de masculinitats i violències masclistes o de violència obstètrica.

Per a participar en les activitats cal formalitzar una inscripció prèvia a: https://firebasehostingproxy.page.link/198886819888/forms.gle/cmBp553z3sxa1fFk8?_iipp=1

Per tal de reivindicar la no violència i per presentar la nova campanya pensada per a la ocasió el proper dimecres 25 de novembre a les 12 h a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà es farà un acte públic amb la presència de Josefina Surina, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Girona; Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà; i Sílvia Romero com a vicepresidenta segona i consellera comarcal de Benestar Social.