S’ofereixen 250 llocs de treball a l’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni

03/03/2023

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es fan des del 2018 a Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Consell Comarcal i la Cambra de Comerç de Palamós

Avui s’ha portat a terme la cinquena edició de l’SpeedDating de Calonge i Sant Antoni amb l’objectiu de facilitar la trobada entre ofertes i demandes de treball, un objectiu que s’ha assolit amb èxit. Un total de més de 700 entrevistes per optar a un dels més de 250 llocs de treball que oferien 41 empreses del territori. Aquesta actuació ha estat organitzada per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Cambra de Comerç de Palamós.

Bona part de les ofertes de feina estan vinculades al sector turístic, especialment llocs de treball pel sector de la restauració i el sector hoteler i de càmpings com ara cuiners i cambrers, si bé també hi ha hagut un gran nombre d’ofertes de feina d’administració, atenció al client, monitors de lleure, vigilants de zona blava, entre altres. Les bones dades d’ocupació en el territori, fan preveure que la temporada d’estiu serà complicada a l’hora de trobar segons quins perfils professionals, motiu pel qual des de l’organització enguany s’ha decidit avançar la jornada d’entrevistes ràpides per trobar feina, incloses dins de la Setmana de l’Ocupació . L’objectiu de l’Speed Dating és facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina, un objectiu que en l’edició anterior va permetre cobrir el 90% de les ofertes de feina.