Set negocis del Baix Empordà ja han rebut assessorament gratuït digital de l'Oficina de Reactivació

30/06/2021

A principis d’any es va posar en marxa aquest servei des del Consell Comarcal del Baix Empordà amb l’objectiu de reduir la bretxa digital de les persones i negocis de la comarca.

Durant aquests primers mesos de posada en marxa, les tècniques van detectar una demanda en resoldre dubtes més bàsics relacionats amb eines i estratègies digitals, malgrat l’oferta formativa que s’estava oferint des de diferents Ajuntaments i entitats en temes digitals. Aquestes persones potencialment usuàries sol·licitaven una atenció presencial, donat el desconeixement en l’ús de les eines digitals.

Paral·lelament es van oferir diferents tallers grupals pràctics presencials a diferents municipis de la comarca, on es podien trobar major volum de casos. No obstant, va ser amb l’oferta d’assessorament individualitzat, on es va obtenir millor resposta.

Els negocis participants, han estat majoritàriament de la zona de Santa Cristina d’Aro. El motiu és que en aquest municipi es va acordar una col·laboració conjunta on la tècnica de reactivació empresarial es desplaçava puntualment al municipi. Aquest servei s’ha ofert entre els mesos de maig i juny, com una primera edició. El perfil principal han estat persones en règim d’autònoms del sector comerç i serveis, d’edats molt diverses.

No obstant, en la seu de l’Oficina de Reactivació, també s’han assessorat negocis del comerç de La Bisbal, La Pera i serveis de Torroella de Montgrí.

Els tots els casos, els principals motius de consulta estaven adreçats a l’ús d’Instagram, creació del pla de màrqueting digital i iniciació al comerç electrònic.

El servei gratuït per la transformació digital continuarà obert des de l’Oficina durant els mesos d’estiu, amb cita prèvia i posteriorment, s’obrirà una altra edició de col·laboracions amb els municipis que ho  sol·licitin. També està previst l’oferiment de tallers grupals de nivell bàsic.

Per tal de concertar una visita gratuïta per la transformació digital, podeu contactar al correu reactivació@baixempordà.cat o al telèfon 972 642 310.

Aquest projecte està subvencionat per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.

  • Sessions assessorament digital