Subvencions per a la restauració i centres d’estètica i bellesa

27/10/2020

El Consorci de comerç, artesania i moda obrirà els propers dies una línea d'ajuts per a negocis del sector de la restauració i centres d'estètica i bellesa.

El Consorci de comerç, artesania i moda obrirà els propers dies una línea d'ajuts per a negocis del sector de la restauració i centres d'estètica i bellesa que es van veure afectats per la Resolució SLT/2568/2020, de 15 d'octubre, per a la contenció del brot epidèmic i que va implicar la suspensió d'aquestes activitats.

*Qui és pot beneficiar?*
Professionals autònoms i pimes amb activitats de restauració o titulars de centres d'estètica i bellesa, donats d'alta en l'impost d'activitats econòmiques, que han estat obligades al tancament a partir de a resolució del 15 d'octubre. 
També queden inclosos la restauració que ha continuat oferint el servei de menjar per emportar.

*Quin és l'import de l'ajut?*
Són 1.500eur per a NIF del titular de l'establiment. 

*Quines són les despeses subvencionables?*
Qualsevol despesa realitzada entre 01/01/20 - 31/12/20 com ara: lloguers, compres de productes, factures a tercers. No seran subvencionables: sous i salaris, amortitzacions i rentings i les despeses que no hi hagi una factura. Vegeu les bases per més informació.

*Quina documentació caldrà tenir preparada per fer la sol·licitud?*
1. Omplir el formulari que es trobarà disponible al tràmit online
2. foto de la façana del negoci i foto de l'interior
3. Omplir declaració responsable - disponible a la web
4. Disposar del certificat digital per realitzar el tràmit on-line.

*Quin és el termini de sol·licitud?* 15 dies hàbils a partir del 28/10 a les 9h o fins esgotar el pressupost.  Accés 👉 http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/subvencions_2020_restauracio_bellesa/