Tot a punt per al Circuit Comarcal de Cros Escolar del Baix Empordà 

24/11/2021

La primera jornada del circuit atlètic per a infants, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà en col·laboració amb els municipis de Torroella de Montgrí, Palafrugell i Begur, es durà a terme el proper dissabte 27 de novembre a Begur.

El passat dilluns 22 de novembre, a la Bisbal d'Empordà, Xavier Coll, conseller comarcal d'Esports i president del Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb Joan Manel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, van presentar oficialment el Circuit Comarcal de Cros – Trofeu Consell Comarcal del Baix Empordà. 
 
La primera jornada del circuit se celebrarà el proper dissabte 27 de novembre a la pineda annexa al Camp Municipal de Futbol de Begur. La prova comptarà amb la participació de nens i nenes d'arreu de la comarca en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta. Els tres primers classificats de cada categoria rebran una medalla i a tots els participants se'ls farà entrega d’un obsequi. Les inscripcions cal tramitar-les per internet mitjançant l'aplicatiu de llicències del Consell Esportiu: http://zenit.ucec.cat. 
 
El conseller comarcal d'Esports Xavier Coll destaca que "estem molt contents de poder seguir promovent un any més la pràctica esportiva i els beneficis que comporta entre els infants del Baix Empordà a través del Circuit Comarcal de Cros Escolar i de poder-ho fer de la mà també del Consell Comarcal gràcies al conveni de col·laboració signat entre les dues entitats". 

Per a més informació referent a les pròximes jornades del Circuit Comarcal de Cros Escolar, consulta la pàgina web https://esports.baixemporda.cat/