Tot a punt per donar el tret de sortida al primer Saló dels Oficis i les Professions del Baix Empordà  

27/02/2023

El Saló, que s’allarga al llarg dels dies 28 de febrer i 1 de març té l’objectiu informar les persones joves pel que fa a les necessitats del mercat de treball a la comarca, exposar diferents camins professionals a escollir i conèixer l’oferta formativa

El primer Saló dels Oficis i les Professions del Baix Empordà té l’objectiu informar les persones joves pel que fa a les necessitats del mercat de treball a la comarca, exposar diferents camins professionals a escollir i conèixer l’oferta de FP i certificats de professionalitat del Baix Empordà. El Saló vol potenciar la formació i la ocupació de qualitat a la comarca de la mà d’una entesa i treball conjunt entre el món acadèmic i el laboral.

 

Demà a les 9:30 h, al Palau Firal de Calonge, s’inaugurarà la mostra que espera que aplegui 2000 alumnes de 4t d’ESO, batxillerats i cicles, de 15 instituts de la comarca.

 

Al Saló s’hi podran trobar més d’una trentena d’estands i representació de les 21 famílies professionals de FP i Certificats de Professionalitat, a més d’empreses, gremis i institucions públiques.