Treballant la feminitat

20/10/2020

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal, amb el SIAD del Consell Comarcal i de l’Institut Català de les Dones i el finançament del Pacto de Estado contra la Violencia, ha programat per setè any activitats per treballar la feminitat.

I és que, per arribar a la igualtat entre dones i homes, cal respectar les diferències i tornar a donar valor a allò que és femení, per això des de fa sis anys es programen diferents activitats per donar visibilitat a la feminitat i per oferir espais on les dones puguin desenvolupar diferents activitats que les ajudin a sentir-se millor amb elles mateixes i a compartir-ho amb altres dones.

En aquest sentit, enguany s’han programat dostallers que es faran de l’octubre al novembre. I seran “Aprenent a surfejar per les onades de la vida”, eines per a la gestió del canvi i la incertesa d’una forma amable, saludable i conscient i “Ioga per a dones”.

Els tallers són gratuïts, però les places són limitades, per això cal fer inscripció prèvia. El lloc on es faran és a les dependències de l’Ajuntament Vell (c. Mesures, 17 de la Bisbal d’Empordà). 

Els tallers es desenvoluparan respectant totes les mesures necessàries per a la prevenció del contagi de la COVID-19.

Dijous 22 i 29 d’octubre i 5 de novembre de 19 a 21 h

TALLER : “Aprenent a surfejar per les onades de la vida”, eines per a la gestió del canvi i la incertesa d’una forma amable, saludable i conscient.

Les situacions inesperades ens obliguen a sortir de la nostra zona de “confort”, això ens pot generar molta angoixa i estrès. Per això és important disposar d’eines per poder fer front a la impermanència, a allò inesperat i a la sensació d’inseguretat davant allò desconegut.

En aquest taller et donarem eines per aprendre a gestionar l’estrès i el conflicte que et generen diferents situacions del teu dia a dia, tant per a aquelles situacions previsibles com per a les imprevisibles.

A càrrec d’Olga Arjona Mendoza.

Inscripcions a: siad@baixemporda.cat o 972 64 23 10

Dijous 12, 19 i 26 de novembre de 19 a 21 h

TALLER : “Ioga per a dones”

En aquest taller treballarem la relació del moviment pelvià amb l’arrelament com a dones al món.

També treballarem la connexió amb la nostra sexualitat. No es referim a la sexualitat en el sentit més superficial que coneixem, parlem de sexualitat envers el poder femení, a la seva creativitat, les seves emocions, al poder de la dona i la relació energètica que carreguem del nostre llindar familiar, dels nostres ancestres femenins. Aquí es crearà l’espai necessari per alliberar càrregues i creences, donant el valor al nostre poder femení, apoderant-nos de la nostra sexualitat, regalant-li la nostra presència.

A càrrec de Mònica Sánchez Segura.

Inscripcions a: siad@baixemporda.cat o 972 64 23 10