Tret de sortida per deliberar i votar per les propostes presentades al concurs Laboratori d’Idees Empresarials

21/05/2024
Premsa

El concurs Laboratori d’Idees Empresarials dona el tret de sortida a les votacions i valoracions per part del jurat per decidir els vídeos guanyadors d’aquesta 14a edició.

Els participants, que han estat alumnes de secundària del Baix Empordà, havien de proposar en format vídeo pitch una idea de negoci pròpia de no més de 2 minuts.

Entre les categories es premia la idea més innovadora, la més sostenible, el vídeo més votat en nombre de m’agrades a les xarxes socials i s’atorga també el premi especial del jurat que està format per representants del Consell Comarcal, la direcció general de Joventut i Nexes, viver d’empreses de Forallac.

L’alumnat guanyador podrà gaudir d’un xec regal per a dues persones per gaudir d’una experiència de realitat virtual i el carnet jove. Entre els projectes presentats hi ha propostes com un rellotge que ajuda a deixar de fumar, un gimnàs adaptat per persones amb diversitat funcional o un mirall creat amb intel·ligència artificial que analitza la qualitat de la pell, entre altres.

Dijous 30 de maig es donaran a conèixer els vencedors en un acte a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Empordà. Abans, però, es durà a terme una xerrada sobre intel·ligència artificial aplicada a l’emprenedoria oberta a tots els públics.

Aquest certamen s’engloba dins el programa Emprèn Cat 2024-2025 i té el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Direcció General de Joventut.

  • Concurs Laboratori d’Idees Empresarials